Breaking news ja heartbreaking news

Hupihanasta Sakinakaan valunut 400 euroa tuntuu välillä miljoonalta. Hämmästyttävän paljon lisää sillä on vieläkin autettu.
Jasbirin perheen suruaika ei loppunut muistotilaisuuteen, vaan varsinkin isä, mutta myös äiti, ovat joutuneet kääntymään useaan otteeseen lääkärin puoleen. Lasku laskulta, piirakkarahoilla se on ollut mahdollista. Mumbaista tulevat kiitosviestit ovat arvoltaan yli miljoona ihan missä tahansa valuutassa mitattuna.

firework-sparklerMalttamattomina olemme odottaneet Medical Camp -tapahtumaa. Välillä tosi malttamattomina.  Ashley, hyväntekeväisyysyhteistyön kumppanimme, kirjoitti:
“Anteeksi, täällä päässä vähän ongelmia. Leopardit ovat hyökänneet muutaman kerran. Kaksi kuolemantapausta viime viikolla.”

Pakko sanoa, että heikotti sillä hetkellä. Intia on incredible ja ihmeellisten tarinoiden maa, mutta että leopardeja Mumbaissa! Ettei nyt vaan olisis selittelyn makua tässä…

Onneksi on internet. Sieltähän ne löytyi googlettamalla leopardiuutisetkin. Ymmärsimme tietenkin, että se on eri tason juttu, kuin laulaa täällä “leijonaa mä metsästän…”.

Sitten oli Diwali-juhlan aika. Iloa ja valoa ja ilotulitteita. Se on tärkeää myös hyväntekeväisyysihmisille. Kaikki osallistuvat juhlapäiviin.

Sen jälkeen Ashley palasi heti asiaan. Medical Camp on suunniteltu nyt tapahtuvaksi perjantaina 15.11. Piirakka Medical Camp. Hyvä mieli!

Samalla Ashley kysyi voimmeko auttaa pientä poikaa.

Child with burnt foot

Poika on Aashish. Hän on vuoden ja kahdeksan kuukautta vanha. Diwali-juhlan tiimellyksessä Aashish oli saanut palavan ilotulitteen jalalleen. Poika siirsi jalkaa kivusta ja säikähdyksestä. Huoh, ja astui sen päälle. Vamma vaati ensiapua. Kysymys kuului: “Our support would be to continue his treatment of getting his wounds dressed up and medicines. I hope it is fine with you all.”

Well and fine! Aashish on piirakoiden jatkohoidossa. Hupihana haluaa luonnollisesti, että pieni tassu tulee kunnolla hoidetuksi. Hänellä on pitkä elämänpolku tallattavana edessään. Ja voi myös tarvita molempia jalkoja, mikäli joskus kohtaa vaikka leopardin…

Burnt foot medical bill

Näitä kuvia katsoen odotamme seuraavia uutisia ja Medical Campia.

Helena Kaartinen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s