Ei Piirakkapysäkkiä tänä vuonna

Innokkaimmat ovat kyselleet jo perinteeksi muodostuneen Piirakkapysäkin perään. Valitettavasti joudumme tuottamaan pettymyksen,  sillä tänä vuonna Piirakkapysäkkiä ei järjestetä. Syitä on monia, mutta erityisesti se, että virallinen ravintolapäivä järjestetään enää kerran vuodessa (tai 365 kertaa vuodessa, miten sen nyt sitten ottaa!).

Toiseksi myös me hupihanalaiset olemme levällään ympäri maailmaa ja elämässä on juuri nyt myös muita kiireitä (mm. yksi kappale vauvoja).

 

Piirakkapysäkki 2015.jpg

Näin kivaa oli viime vuonna! Kiitos kaikki, jotka olitte mukana, piirakkarahoilla tehdään edelleen hyvää!

Hupihana ei siis ole kuollut, vaikka pientä voimien hiipumista on rehellisyyden nimissä viime aikoina havaittukin. Hommia on silti tulilla, mutta suurinta harmia aiheuttaa Intian päässä seisova rahalähetys. Asiat eivät oikein etene, kun massit makaavat pankissa. Oma miehemme Ashley on silti autellut Hupihanan nimissä ja Helena kävi Delhissä kesäkuussa hoitelemassa asioita. Mutta koska emme ole mikään rahaa rintaliiveissä salakuljettava höpöilyjärjestö, vaan Oikea Ja Hyvin Tärkeä Hyväntekeväisyyslaitos, niin odotamme pankkiasian selviämistä.

Hyvä juttu on, että, kiitos teidän arvon piirakan ystävien, Hupihanalla on hieman rahaa täällä Suomen päässä pankkitilillä. Mutta ideat ovat vähissä! Onko teillä, ystävät, ideoita, mihin rahat kannattaisi laittaa? Hupihanan sydäntä lähellähän ovat ennen kaikkea lapset ja lasten terveys. Olisiko turvapaikanhakijalapsilla sellaista tarvetta, missä Hupihana voisi auttaa? Intia on nyt poissuljettu vaihtoehto ennen kuin saadaan taas rahaliikenne siellä päässä toimimaan!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s