Miss’ sypressit tuoksuu nyt talvellakin

Dear Hupihana Ladies.

Näillä asiallisen arvostavilla ja tutuiksi muodostuneilla sanoilla, alkavat Ashleyn Saki Nakasta kertovat uutiset poikkeuksetta.
Kolmen sanan jälkeen alkaa sydän pamppailla jännityksen tiivistyessä: millaisiin edesottamuksiin olemmekaan välillisesti tällä kertaa piirakkavuokinemme ja leivinpapereinemme päätyneet.

Viimeisin Ashley-mail ei tehnyt poikkeusta tälläkään kertaa kilahdettuaan sähköpostiimme. Tutun aloituksen jälkeen Ashley käy suoraan asiaan…kovin Hupihanaisa tapa!

Ja tapahtui niinä päivinä, että Saki Nakan kujalla oli nelivuotias Armaan leikkiessään toiminut niinkuin nelivuotiaan pojan kuuluukin: vauhdikkaasti ja vaarallisin kääntein. Armaanin suunnitelmiin ei varmasti kuulunut kompastuminen ja terävään kiveen muksahtaminen, mutta näin vain pääsi käymään. Muks ja töks…ja aikamoinen vekki!

Ei kuulunut myöskään teinityttö Suvaranan suunnitelmiin joutua vaikeuksiin kulkiessaan uteliaana hitsaustyömaan ohi. Kauniit sädehtivät hitsivalot ovat petollisia ja saattavat viedä näön suojaamattomista silmistä. Hitsausvahinko vaatii aina lääkärin tutkimusta, eikä itsehoito haverin jälkeen ollut ihan paras tai millään tavoin oikea ratkaisu tälläkään kertaa.

Armaanin ja Suvaranan äidit ynnä Hupihanan taikakaulimet kuitenkin tulivat avuksi näissä arvaamattomissa vahinkotilanteissa: Armanin bindin virkaa ajava kiven iskeymä on paikattu ja lääkitty ja Suvaranan näkö on palannut 30%:sti hoitojen myötä. Silmälääkäri on positiivinen ennusteen suhteen.
Selvittiin näistäkin säikähdyksellä. Huh!

Kun keittiöissämme taas leijuu tuoksut tuhannet, taputtakaaa jauhoinen jälki olkapäällenne merkiksi siitä, että pienikin apu muuttuu suureksi, kun se tulee tarpeeseen!

Kiitos siis olkohon kaikilta meiltä, kuin myös pikku ystäviltämme siellä miss’ sypressit tuoksuu nyt talvellakin.
Toivomme teille kaikille rauhallista ja erityisen empaattista joulua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s